Publisert

Norgessløyfene !

Kunstner ANNIKEN GILBERT har designet den vakre Norgessløyfen, flerbruksmykket som kan brukes til ulike anledninger og antrekk hele året.  

Smykket kan enkelt tas av 17.mai sløyfen og brukes som jakkemerke eller slipsnål. Smykkene produseres i Norge.

ANNIKEN GILBERTs smykkekolleksjon er inspirert av funn fra vikingtiden. Norgessløyfen kommer i tre varianter og de autentiske smykkene har fått navnene Glitre, Vilje og Styrke. 

ANNIKEN GILBERT er en samtidskunstner som belyser viktige temaer, skaper stemninger og inspirerer. Geit er et sentralt motiv i hennes kunstnerskap. I likhet med oss mennesker er geiter utforskende, lekne, sterke, modige, gode til å samarbeide, egenrådige, utholdende, analytiske, forsiktige, løsningsorienterte og empatiske.   

Geita skal minne oss om viktigheten av å bruke våre egenskaper og styrker for fellesskapets  beste. Geita kan tas av sløyfen og brukes som jakkemerke eller slipsnål.

De som har en geit fra  ANNIKEN GILBERT signaliserer tydelig sin vilje til å bidra i samfunnet vårt. 

Norgessløyfen passer til liten og stor, den som har utmerket seg eller fortjener ekstra oppmerksomhet og anerkjennelse. Et smykke til minne om livets små markeringer eller dåp, navndag, konfirmasjon, bryllup og bursdager. Og like viktig, til deg selv. Til fest og hverdag.

Kjøpes med vipps i nettbutikken her.