Kunstfag

Bred kunstfaglig bakgrunn gir meg god grunnkunnskap innen de ulike kunstfagene og mulighet til fordypning i noen, relatert til prosjektene jeg arbeider med. Sølvarbeid, tegning, maling, skulptur, installasjoner og relasjonell kunst er mine favoritter.

Jeg har både smykker og billedkunst til salgs. Smykker av sølv og mange unike malerier, tegninger og foto, trykk i små opplag, til kontor, hytte og hjem. En stor del av mine arbeider er også egnet til næringsliv og offentlig rom.

Jeg legger vekt på kvalitet i materialene. Jeg har en bærekraftig holdning i arbeid, hms og materialbruk i forhold til varighet, kvalitet og materialenes gjenbruksverdi. Jeg bruker ulike materialer, teknikker og virkemidler for å skape kunst.

F.eks i maleriene av større format bruker jeg egenpoduserte aluminium/tre rammer for kvalitet og lang levetid i maleriene. Disse rammene er holdbare, tåler temperaturendring og slår seg derfor ikke. Estetisk gir disse rammene et vakkert uttrykk.

I stedspesifikke prosjekter brukes ofte materialer og virkemidler med lokal forankring. Jeg samarbeider ofte med fageksperter i de forskjellige prosjektene. F.eks. lokale håndverksbedrifter.

Ring eller mail meg om format og budsjett så kan jeg gi deg tilgang til bilder av flere verk som er til salgs nå.

Kontaktinfo: tlf: 4046 8540 epost: anniken@gilbert.no