Kunstfag

Bred kunstfaglig bakgrunn gir meg god grunnkunnskap innen de ulike kunstfagene og mulighet til fordypning i noen, relatert til prosjektene jeg arbeider med. Tegning, maling, video, skulptur, installasjoner og relasjonell kunst er mine favoritter.

Jeg har mye til salgs av unike malerier, tegninger og foto, trykk i små opplag, til kontor, hytte og hjem. En stor del av mine arbeider er også egnet til næringsliv og offentlig rom.

Jeg legger vekt på kvalitet i materialene. Jeg har en bærekraftig holdning i arbeid, hms og materialbruk i forhold til varighet, kvalitet og materialenes gjenbruksverdi. Jeg bruker ulike materialer, teknikker og virkemidler for å skape kunst.

F.eks i maleriene av større format bruker jeg egenpoduserte aluminium/tre rammer for kvalitet og lang levetid i maleriene. Disse rammene er holdbare, tåler temperaturendring og slår seg derfor ikke. Estetisk gir disse rammene et vakkert uttrykk.

I stedspesifikke prosjekter brukes ofte materialer med lokal forankring. Jeg bruker ulike materialer og virkemidler for å skape kunst og samarbeider ofte med fageksperter i de forskjellige prosjektene. F.eks. lokale håndverksbedrifter.

Ring eller mail meg om format og budsjett så kan jeg gi deg tilgang til bilder av flere verk som er til salgs nå.

Kontaktinfo: tlf: 4046 8540 epost: anniken@gilbert.no